Eksperter i Cateringudstyr: Over 15 År med Innovation og Succes hos GGM Gastro

I mere end 15 år har vi leveret professionelt udstyr til cateringindustrien. Vi er en tysk virksomhed, der skinner gennem konstant fremgang og er nu endda den europæiske markedsleder inden for cateringudstyr og køkkenaccessories.

Hvad er de seneste cateringtrends? Hvad er der af innovationer? Hvordan kan vi gøre restauratorens arbejde lettere? Med alle disse spørgsmål i tankerne søger vi globalt efter de seneste og bedste produkter til branchen.

Revolution i køkkenet? Intet problem hos os! Både det tyske og internationale marked forsynes med alt, der får restauratorens hjerte til at slå hurtigere. Vi tilbyder alt lige fra bordservice til opvaskemaskiner til kombidampere med Android-styring! Vi tilbyder også vores kunder rådgivning om skræddersyede cateringløsninger og en teknisk on-site service, da vores kunders individuelle behov ligger os meget på sinde.

Med vores netværk og direkte kontakter til producenter fra Tyskland, Italien og oversøiske områder kan vi tilbyde dig vores produkter med en laveste prisgaranti.

Sammen med partnere, kunder og det næsten 500 mand store team opnår GGM Gastro nye succeser hvert år. Grundlæggere støttes passioneret i køkkenplanlægning, skræddersyede programmer til intern databehandling udvikles, og store marketingkampagner planlægges - alt sammen internt!

Vi arbejder kontinuerligt på at optimere det sortiment og den service, vi tilbyder, og nå ud til flere og flere restauratører. Med i alt 20 internationale lokaliteter kan GGM Gastro kontaktes personligt af kunder og er der for at hjælpe og rådgive dem.

Vores historie

Om os

2004

Grundlæggelse af firmaet GGM Gastro International GmbH i Gronau, startende med 5 ansatte