Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt

Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt

Quesadillas er en ægte klassiker fra det mexicanske køkken – sprøde tortillas fyldt med lækre ingredienser og smeltende ost i hvert eneste bid.
Uanset om du er på jagt efter en hurtig snack, et nemt måltid eller en kreativ tilføjelse til din næste fest, giver quesadillas dig uendelige muligheder for at fylde dem præcis, som du har lyst til.

I dette blogindlæg viser vi dig, hvordan du med få ingredienser og simple trin kan trylle lækre quesadillas frem, der med garanti vil imponere dine gæster.
Lad dig inspirere og opdag dette alsidige og smagfulde opskriftstip til dit næste kulinariske eventyr!

Ingredienser til dine quesadillas

Til tomatfyldet:

  • Tomater

  • Revet mozzarella

Til kyllingefyldet:

  • Kyllingebryst

  • Krydderier efter smag

  • Sød-sur-sauce

  • Persille

  • Rød peberfrugt

  • Forårsløg

  • Løg

  • Revet mozzarella

Derudover:

  • Tortillawraps

  • Olivenolie

  • Smør

  • Salt og peber

Sådan gør du

Quesadillas kan varieres efter smag og behag – og Harry viser i sin video både en vegetarisk og en variant med kylling.

Tomat-mozzarella-quesadilla (vegetarisk)

Harrys vegetariske variant er super nem at lave – og smager fantastisk!

  1. Skær tomaterne i tynde skiver.

  2. Varm en pande op med lidt smør, og læg wrapen på panden. Når undersiden er let sprød, vend den om.

  3. Fordel den revne mozzarella og tomatskiverne på den ene halvdel af wrapen, og krydr med salt og peber.

  4. Fold wrapen sammen, og steg til den er sprød, og osten er smeltet. Klar til servering!

Kyllingequesadilla

  1. Skær kyllingekødet i strimler, og steg dem i en pande med lidt olivenolie.

  2. Skær løget i skiver og tilsæt det til panden.
    Tip: Brug en skarp kniv, så frigives der færre stoffer, der giver tårer.

  3. Hak persillen fint, og tilsæt den sammen med sød-sur-sauce. Sluk for varmen, og lad panden stå på blusset.

  4. Skær rød peberfrugt og forårsløg i fine strimler for et friskt pust.

  5. Steg wrapen på én side, vend den, og fyld med mozzarella, kylling, grøntsager og til sidst mere ost.

  6. Fold wrapen sammen, steg til den er sprød og gylden – og så er det bare at nyde din lækre quesadilla!