Rejemixet Citronpasta: En Frisk Trend fra Frank Rosin og GGM Gastro

Rejemixet Citronpasta: En Frisk Trend fra Frank Rosin og GGM Gastro

Den kulinariske verden byder altid på spændende trends, der tænder vores smagsløg på ny. En af disse trends, der i øjeblikket går viralt på platforme som TikTok og Instagram, er rejemixet citronpasta. Hvordan du kan tilberede denne lækre pasta selv, finder du i denne blogpost!

Den kulinariske verden byder altid på spændende trends, der tænder vores smagsløg på ny. En af disse trends, der i øjeblikket går viralt på platforme som TikTok og Instagram, er rejemixet citronpasta. Hvordan du kan tilberede denne lækre pasta selv, finder du i denne blogpost!

Denne kombination af friske aromaer, delikate rejer og cremet sauce har erobret foodie-fællesskabet med storm! I dag viser vi dig en detaljeret vejledning til, hvordan du kan tilberede denne raffinerede ret i dit eget køkken!

Du skal bruge:

  • Rejer
  • Spaghetti
  • Løg
  • Hvidløg
  • Olivenolie
  • Hvidvin
  • Fløde
  • Citronskal / saft
  • Salt, peber
  • Persille
  • Parmesan
  • Citron

Sådan gør du:

Forbered panden

Lad os begynde med at forberede ved at sætte en pande på middel varme og tilsætte en god skvæt olivenolie. Varm olien let op, indtil den skinner og udsender en behagelig duft.

Forbered løg og hvidløg:

Skræl løgene og hak dem fint, så du har omkring en halv kop hakket løg. Skræl derefter hvidløgsfeddene og hak dem også fint. Blandingen af løg og hvidløg vil senere danne en aromatisk base for din sauce.

Steg rejer

Når olivenolien i panden er varm, læg forsigtigt de forberedte rejer i panden. Sørg for, at de ikke er for tætpakkede, så de kan stege jævnt. Steg rejerne på den ene side, indtil de har taget en let gylden farve. Dette tager normalt omkring 2-3 minutter, afhængigt af rejestørrelsen. Vend dem derefter og steg den anden side.

Tilsæt krydderier og sluk af

Tilsæt de hakkede løg og hvidløg til rejerne. Steg dem kort sammen med rejerne, indtil de dufter og løgene bliver klare. Nu er det det perfekte tidspunkt at tilføje dine foretrukne krydderier. En smule salt, en smule peber og måske endda en smule chilipulver for at give en anelse styrke. Dette får aromaerne til at synge. Hæld en god skvæt hvidvin i panden, der syder og damper, og lad væsken langsomt koge ind.

Tilsæt fløde

Reducer varmen til middel, og hæld forsigtigt fløden i panden. Dette giver din sauce en silkeblød konsistens og binder smagene fra krydderierne sammen. Lad saucen simre forsigtigt, indtil den tykner, og smagene smelter sammen.

Kog pasta

Mens din sauce simrer, bring rigeligt vand i kog i en separat gryde. Tilsæt en god smule salt og kog spaghettien al dente efter pakkens anvisninger. Dette betyder, at de stadig skal have lidt bid.

Forfin sauce

Tilsæt en god sjat citronsaft og fintrevet citronskal til din sauce. Dette giver saucen en frisk, citronagtig smag, der passer perfekt til rejerne. Smag til med salt og peber og krydr efter behov.

Forbered krydderurter og citron

Hak en håndfuld frisk persille groft og skær frugtkødet af en citron i små stykker. Disse vil senere blive tilsat pastaen for at tilføje ekstra friskhed.

Tilsæt pasta til saucen:

Når spaghettien er al dente, hæld dem i et dørslag og tilsæt dem derefter direkte i panden med saucen. Saucen vil omslutte nudlerne og give dem en lækker smagsdimension. Tilsæt også de stegte rejer, der med deres krydrede smag forstærker aromaen endnu mere.

Bland alt sammen

Rør forsigtigt nudlerne og rejerne rundt i saucen, så alt bliver godt blandet sammen. Smagene fra krydderierne, friskheden fra citronen og flødens cremethed vil harmonisk smelte sammen.

Servering

Anret din rejemixede citronpasta på tallerkener og pynt den med en håndfuld frisk persille og en generøs portion friskrevet parmesan. Farverne og aromaerne vil byde på en indbydende syn.

Nydelse

Nu er øjeblikket kommet til at nyde din kreation! Sæt dig ned, tag en gaffel og oplev den harmoniske smag af rejemixet citronpasta. Blandingen af teksturer og smage vil fortrylle dine sanser.

God fornøjelse med madlavningen og velbekomme!