"Too Good To Go" – Disse fordele oplever deltagende gastronomer
Sikkert har du allerede hørt om appen Too Good To Go. Med denne app kan kunder forbinde sig med restauranter og butikker og hente overskudsmad til nedsat pris. Mange virksomheder har allerede tilsluttet sig konceptet – men hvorfor bør du som gastronom også overveje det? Det ser vi nærmere på i dette blogindlæg.
Overskudsmad omdannes til omsætning
I stedet for at smide mad ud kan du stadig sælge den til en reduceret pris. Selvom indtægten pr. portion er lavere, dækker det ofte udgifterne til bortskaffelse og giver samtidig et ekstra bidrag til omsætningen. Også tilbehør, ingredienser eller varer med kort holdbarhed kan på denne måde sælges videre – for som navnet antyder, er de “for gode til at smide væk”.
Styrk dit image – og miljøet
Ved at deltage i Too Good To Go positionerer du dig som en virksomhed, der aktivt bekæmper madspild. Bæredygtighed fylder mere og mere i gastronomien, og med et simpelt tiltag kan du sende et klart signal til både kunder og samarbejdspartnere. Allerede nu er over 80 millioner måltider reddet gennem appen – et tydeligt bevis på dens effekt. Din indsats kan kommunikeres medieeffektivt og samtidig inspirere andre til at følge trop.
Tiltræk nye kunder
Når du oprettes i appen, bliver din virksomhed synlig for tusindvis af potentielle kunder. Brugerne køber såkaldte “overraskelsesposer”, der fyldes med det, der er tilovers sidst på dagen. Selvom indholdet varierer, kan du i beskrivelsen give hints om, hvilke typer retter posen kan indeholde. Betalingen foregår enkelt direkte i appen.
Statistikker viser, at 58 % af brugerne er nye kunder, og hele 76 % af disse vender tilbage. Dermed er Too Good To Go ikke blot en løsning på madspild, men også en effektiv kanal til kundetilvækst.
Konklusion: En win-win situation
Too Good To Go er i dag kendt og etableret i Danmark. Som deltagende gastronom kan du repræsentere branchen, reducere madspild, styrke dit image og tiltrække nye kunder. Samtidig giver du dine gæster en attraktiv mulighed for at nyde god mad til en lavere pris. Husk: enhver spiselig fødevare er for god til at smide væk!