Tilbage til blog

"Too Good To Go" – Disse fordele oplever deltagende gastronomer

Sikkert har du allerede hørt om appen Too Good To Go. Med denne app kan kunder forbinde sig med restauranter og butikker og hente overskudsmad til nedsat pris. Mange virksomheder har allerede tilsluttet sig konceptet – men hvorfor bør du som gastronom også overveje det? Det ser vi nærmere på i dette blogindlæg.

Overskudsmad omdannes til omsætning

I stedet for at smide mad ud kan du stadig sælge den til en reduceret pris. Selvom indtægten pr. portion er lavere, dækker det ofte udgifterne til bortskaffelse og giver samtidig et ekstra bidrag til omsætningen. Også tilbehør, ingredienser eller varer med kort holdbarhed kan på denne måde sælges videre – for som navnet antyder, er de “for gode til at smide væk”.

Styrk dit image – og miljøet

Ved at deltage i Too Good To Go positionerer du dig som en virksomhed, der aktivt bekæmper madspild. Bæredygtighed fylder mere og mere i gastronomien, og med et simpelt tiltag kan du sende et klart signal til både kunder og samarbejdspartnere. Allerede nu er over 80 millioner måltider reddet gennem appen – et tydeligt bevis på dens effekt. Din indsats kan kommunikeres medieeffektivt og samtidig inspirere andre til at følge trop.

Tiltræk nye kunder

Når du oprettes i appen, bliver din virksomhed synlig for tusindvis af potentielle kunder. Brugerne køber såkaldte “overraskelsesposer”, der fyldes med det, der er tilovers sidst på dagen. Selvom indholdet varierer, kan du i beskrivelsen give hints om, hvilke typer retter posen kan indeholde. Betalingen foregår enkelt direkte i appen.

Statistikker viser, at 58 % af brugerne er nye kunder, og hele 76 % af disse vender tilbage. Dermed er Too Good To Go ikke blot en løsning på madspild, men også en effektiv kanal til kundetilvækst.

Konklusion: En win-win situation

Too Good To Go er i dag kendt og etableret i Danmark. Som deltagende gastronom kan du repræsentere branchen, reducere madspild, styrke dit image og tiltrække nye kunder. Samtidig giver du dine gæster en attraktiv mulighed for at nyde god mad til en lavere pris. Husk: enhver spiselig fødevare er for god til at smide væk!

GGM Gastro Blogg

Vi er BLOGGEN for alt inden for gastronomiens verden. I samarbejde med en række forfattere udgiver vi her spændende artikler og tidssvarende indlæg for alle i restaurant- og hotelbranchen. Derudover kan du finde masser af lækre opskrifter og food trends, som du selv kan afprøve. Vi inviterer dig varmt til at gå på opdagelse i vores emner – og vi glæder os til at høre dine idéer til kommende indlæg. God fornøjelse med at udforske!

GGM Gastro er stolt sponsor af FC København for sæsonen 2025/2026
GGM Gastro er stolt sponsor af FC København for sæsonen 2025/2026

GGM Gastro er stolt sponsor af FC København for sæsonen 2025/2026 Hos GGM Gastro har vi altid haft en passion...

GGM Gastro Helpcenter: Service der holder – også efter købet
GGM Gastro Helpcenter: Service der holder – også efter købet

Oplev GGM Gastros Helpcenter – service du kan stole på Hos GGM Gastro får du ikke kun kvalitetsprodukter – du...

Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt
Quesadillas – Mexicansk streetfood gjort nemt

Quesadillas – en klassiker fra det mexicanske køkken Quesadillas er en ægte klassiker fra det mexicanske køkken – sprøde tortillas...

Asiatisk mad på menuen – en lønsom trend for restaurationsbranchen
Asiatisk mad på menuen – en lønsom trend for restaurationsbranchen

Asiatisk mad på menuen – en lønsom trend for restaurationsbranchen De seneste år er asiatiske restauranter blevet en fast del...

De nyeste trends inden for storkøkken
De nyeste trends inden for storkøkken

De nyeste trends inden for storkøkken – Optimer dit køkken med innovative løsninger fra GGM Gastro Storkøkkenbranchen udvikler sig konstant,...

Udstyr til en pandekageforretning: Hvad har vi brug for?
Udstyr til en pandekageforretning: Hvad har vi brug for?

Åbning af en pandekageforretning – vælg det rette udstyr for succes Åbning af en pandekageforretning kræver opmærksomhed på detaljerne, især...

Hvad er en konvektionsovn: Forskellen mellem en konvektionsovn og en traditionel ovn
Hvad er en konvektionsovn: Forskellen mellem en konvektionsovn og en traditionel ovn

Forskellen mellem en konvektionsovn og en traditionel ovn En konvektionsovn er en uundværlig del af ethvert professionelt køkken, da den...

Fit/Fix med Rose: Kikærte-gulerodspande
Fit/Fix med Rose: Kikærte-gulerodspande

Har du masser af grøntsager tilovers derhjemme og leder efter en god opskrift til dit nytårsforsæt? Hvad med en lækker...

Tips & Tricks fra Gastro-eksperten Frank Rosin: Emne - Veganisme og Vegetarisme
Tips & Tricks fra Gastro-eksperten Frank Rosin: Emne - Veganisme og Vegetarisme

Veganisme og vegetarisme er vigtige kostvalg, som mange mennesker verden over praktiserer. Flere og flere mennesker vælger at eliminere eller...

Tips og tricks fra Gastro-eksperten Frank Rosin: Emne - Mangel på personale
Tips og tricks fra Gastro-eksperten Frank Rosin: Emne - Mangel på personale

Mangel på personale udgør ofte et stort problem inden for gastronomibranchen, der kan påvirke driften. Her er nogle råd og...

De 5 Must-Have Produkter til Din Gastronomi!
De 5 Must-Have Produkter til Din Gastronomi!

Køkkenet er hjertet i enhver gastronomivirksomhed, da det er det sted, hvor maden tilberedes, hvilket i sidste ende udgør succesen...

Den Rigtige Opbevaring og Køling af Vin i din Gastronomi
Den Rigtige Opbevaring og Køling af Vin i din Gastronomi

Den gode gamle vin. Med dens forskellige sorter er den et must på næsten alle restauranters drikkekort. For mange restaurantgæster...

Tips og Tricks fra Gastronomi Ekspert Frank Rosin: Emnet om en Optimal Menu
Tips og Tricks fra Gastronomi Ekspert Frank Rosin: Emnet om en Optimal Menu

Menuen er hjertet i enhver restaurant. Den præsenterer kulinariske højdepunkter og er ofte det første indtryk, gæster får af en...

Sådan opnår du en fejlfri åbning af din dönerbutik!
Sådan opnår du en fejlfri åbning af din dönerbutik!

Drømmer du om at realisere din egen drøm og eje din egen dönerbutik? Men ved du ikke præcis, hvordan du...

Disse fejl bør du undgå ved åbningen af din restaurant!
Disse fejl bør du undgå ved åbningen af din restaurant!

Har du altid drømt om at åbne din egen restaurant, men vidste ikke, hvordan du skulle starte ordentligt? Så er...

Kenan Karamans yndlingsmad - En ægte tyrkisk klassiker - Menemen
Kenan Karamans yndlingsmad - En ægte tyrkisk klassiker - Menemen

En lækker morgenmad er den perfekte start på dagen, og hvad er bedre end en traditionel ret fra det tyrkiske...

Michael Freys yndlingsmad: En mundfuld for enhver schweizer - Geschnetzeltes Züricher Art med rösti
Michael Freys yndlingsmad: En mundfuld for enhver schweizer - Geschnetzeltes Züricher Art med rösti

I dag præsenteres en særlig kulinarisk oplevelse: Schalkespiller Michael Frey afslører sin yndlingsret - Geschnetzeltes Züricher Art med rösti! Tilberedningen...

Tip og tricks fra Gastroeksperten Frank Rosin: Emne: Indkøb og lokale produkter
Tip og tricks fra Gastroeksperten Frank Rosin: Emne: Indkøb og lokale produkter

Indkøb er en yderst vigtig del af gastronomien. Derfor bør du dykke dybt ned i dette emne og se, hvordan...

Fit med Rose: Lækker stegt kartoffel-bowl
Fit med Rose: Lækker stegt kartoffel-bowl

Frank Rosin tryller en sund og smagfuld bowl frem: Stegte kartofler med grøn asparges, champignon og cremet hollandaisesauce. Denne ret...

Tips og tricks fra gastronomi-eksperten Frank Rosin: Emne: Kalkulation i restaurantbranchen
Tips og tricks fra gastronomi-eksperten Frank Rosin: Emne: Kalkulation i restaurantbranchen

En velført gastronomivirksomhed kræver ikke kun velsmagende mad og en behagelig atmosfære, men også en effektiv varekalkulation. For at hjælpe...

Fix med Rose: Tacos med Guacamole
Fix med Rose: Tacos med Guacamole

Velkommen til endnu en lækker opskrift fra det mexicanske køkken! Tacos – en populær mexicansk ret fyldt med saftigt hakkekød,...

Tips & Tricks fra Gastronomi Eksperten Frank Rosin: Brandingens Rolle i Gastronomi Branchen
Tips & Tricks fra Gastronomi Eksperten Frank Rosin: Brandingens Rolle i Gastronomi Branchen

I dagens gastronomiske landskab er det afgørende at skille sig ud fra konkurrencen og skabe en markant identitet. At blive...

Side om side ind i fremtiden: GGM Gastro forlænger partnerskab med FC Schalke 04
Side om side ind i fremtiden: GGM Gastro forlænger partnerskab med FC Schalke 04

Et nyt kapitel begynder i vores partnerskab med FC Schalke 04! Vi er stolte og begejstrede over at kunne meddele,...

En spændende Bundesliga-sæson nærmer sig sin afslutning: Tilbageblik på Borussia Dortmund og Schalke 04
En spændende Bundesliga-sæson nærmer sig sin afslutning: Tilbageblik på Borussia Dortmund og Schalke 04

Bundesliga-sæsonen nærmer sig sin afslutning, og for de to Ruhr-områdets klubber, Borussia Dortmund og Schalke 04, er den desværre ikke...

Ein uforglemmelig fest: GGM Gastro Sommerfestival
Ein uforglemmelig fest: GGM Gastro Sommerfestival

Sommeren er tiden for glæde, nydelse og fælles udendørs aktiviteter. For cirka en måned siden afholdt vi, GGM Gastro, vores...

Fiks med Rose: Den perfekte skål til sommeren!
Fiks med Rose: Den perfekte skål til sommeren!

Er du klar til en tur til tropene? Så tag en skål og lad dig forføre af Frank Rosins lækre...

Fiks med Rose: Stegt ris med ananas
Fiks med Rose: Stegt ris med ananas

Kombinationen af sprøde grøntsager, hjertelig ris og den søde note fra ananas gør denne ret til en sand smagsoplevelse. Lad...

Fiks med Rose: Rejecocktail
Fiks med Rose: Rejecocktail

Velkommen til en kulinarisk rejse ind i GGMGastro-køkkenet, hvor Frank Rosin demonstrerer sin kunnen! I dag præsenterer vi hans uimodståelige...

"Too Good To Go" – Disse Fordele Oplever Deltagende Gastronomer
"Too Good To Go" – Disse Fordele Oplever Deltagende Gastronomer

Sikkert har du allerede hørt om appen "Too Good To Go". Ved hjælp af denne app kan kunder forbinde sig...

Rejemixet Citronpasta: En Frisk Trend fra Frank Rosin og GGM Gastro
Rejemixet Citronpasta: En Frisk Trend fra Frank Rosin og GGM Gastro

Den kulinariske verden byder altid på spændende trends, der tænder vores smagsløg på ny. En af disse trends, der i...

Tips & Tricks fra Gastroeksperten Frank Rosin: Emne: Leverandører
Tips & Tricks fra Gastroeksperten Frank Rosin: Emne: Leverandører

I den spændende gastronomiverden er en ting klar: At skaffe de bedste ingredienser er afgørende for succesen af en restaurant....

Bruschetta - En sommeroplevelse for sanserne
Bruschetta - En sommeroplevelse for sanserne

I de varmende solstråler om sommeren genoplives kulinarisk nydelse til nyt liv. En ret, der bærer ånden fra årstiden i...

GGM Gastro & DHL: Sammen på kurs mod succes med lynhurtige leveringer
GGM Gastro & DHL: Sammen på kurs mod succes med lynhurtige leveringer

I en verden af hastige forandringer og konstant stigende krav er et pålideligt partnerskab uvurderligt. I dag er vi utroligt...

Efterårsforkælelse: Frank Rosins fristende Apple Crumble
Efterårsforkælelse: Frank Rosins fristende Apple Crumble

Den gyldne efterår står for døren, og med det kommer længslen efter hyggelige øjeblikke og lækre fornøjelser. I denne årstid,...